Rólunk

Cégünk alapítói, és munkatársai szakemberek, akikre bátran támaszkodhatsz, ha garázskaput, ipari kaput, vagy ezek kiegészítőit, garázskapu motort, kapunyitót és más kaputechnikai alkatrészt szeretnél beszerezni.

Legyen sok szempontod, kollégáink egészen biztosan megtalálják Neked az ideális megoldást.

A Söni Tolna Megye legnagyobb garázskapu szakértője. Közel 13 éve állunk megrendelőink szolgálatában a Hörmann, Eurodoor és Beninca termékek beszállításával, forgalmazásával.

Ez idő alatt több ezer beépített garázskapu és kerti kapunyitó került tőlünk a megfelelő helyeikre, és többségük a mai napig is töretlenül teljesíti saját szolgálatát.

Cégünk másik üzletága: a vagyonvédelem, mellyel főképp a lakossági ügyfeleink biztonságát szolgáljuk biztonsági berendezéseinkkel és monitoring megfigyelő szolgálatunkkal.

Célunk, hogy berendezéseink minden területen precíz minőséget biztosítva szolgálják megrendelőink igényeit, mely a beruházási- és a későbbi üzemeltetési költségeket tekintve is értékarányos.

Nézd meg termékeinket a főoldalról indulva, vagy munkáinkat a galéria menüpontban és kérd szakembereink segítségét, vagy árajánlatunkat a megfelelő garázskapu kiválasztásához!