Szállítás

Szállítás

A Söni 2001 Kft. vállalja, hogy a 12.00 óráig beérkezett rendeléseket - amennyiben annak tételei raktárkészletből elérhetőek - még aznap átadja a futárszolgálatnak, így azok a következő 2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek a megrendelő által megadott magyarországi címre.

A 12.00 óra után érkezett megrendeléseket - amennyiben annak tételei raktárkészletből elérhetőek - 1 munkanapon belül továbbítja a szállítást végző futárszolgálatnak, és további 2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek a megrendelő által megadott magyarországi címre.

Nagyobb összegű rendelés esetén fenntartjuk a jogot az előleg kérésére.

Az ünnepnapokon, valamint hétvégén érkezett megrendelés logisztikai szempontból a munkaszüneti napot követő első munkanapon érkezettnek tekintendő.

Amennyiben a megrendelt termék nem elérhető raktárkészletből tájékoztatjuk a megadott elérhetőségeken az egyedi szállítási időről.

A megrendelt termék szállítási ideje 1-2 munkanap, de erről pontosabban tájékoztatjuk a megrendelés visszaigazolásával együtt. Egyes esetekben, ha a termék nincs árukészleten, úgy az esetlegesen külföldi beszerzéssel együtt, a szállítási idő 12 munkanap is lehet. Minden esetben törekszünk arra, hogy a megrendelt termék, a leggyorsabban érkezzen a megadott címre. A raktárkészlet információk tájékoztató jellegűek, az aktuális készletről kérjük érdeklődjön bármely elérhetőségünkön.

Webáruházunkban forgalmazott termékek házhoz szállításáról az MPL csomagküldési feltételei az irányadóak. A kézbesítés hétköznapokon 08-17 óra között történik. Lehetőség van késő délutáni, illetve szombati házhozszállításra is.

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, majd 5 napig őrzi az értesítőn feltüntetett postán. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük. 

Külföldi szállítást csak előre utalással, illetve előre egyeztetett szállítási áron vállalunk. Kérjük keressen minket a megadott elérhetőségeken! 


Termék Fizetés

Ha az MPL által kiszállított csomag átvételekor történik a készpénzfizetés (utánvételes fizetés), amely tartalmazza a megrendelt termék(ek) ellenértékét, és a postai szállítási költséget, amely minden esetben a megrendelőt terheli, akkor a szállítási költségek a következőképpen alakulnak:

Kérjük Önt, nagy súlyú termék rendelése esetén keressen meg minket elérhetőségeinken, hogy egyedi ajánlatot adhassunk Önnek a szállítási költségre.

Súly

Szállítási költség

0,1-3 kg

1600 Ft

3,1-5 kg

1800 Ft

   

 

Előre utalás esetén a szállítási költségek a következők:

 

Súly

Szállítási költség

0,1-3 kg

1300 Ft

3,1-5 kg

1600 Ft

   

 

A nagy súlyú csomagok, úszókapu ütköző szettek és C-sínek rendelése esetében egyedi a szállítási költség, melyről a visszaigazolás során tájékoztatjuk Vásárlóinkat.

Az alábbi településeken vehető igénybe a délutáni illetve a szombati házhozszállítás:

Ajka

Baja

Balassagyarmat

Békés

Békéscsaba

Budakeszi

Budaörs

Budapest

Cegléd

Celldömölk

Debrecen

Dombóvár

Dunaújváros

Edelény

Eger

Encs

Érd

Esztergom

Gödöllő

Gyöngyös

Győr

Gyula

Hatvan

Jászberény

Kalocsa

Kaposvár

Kazincbarcika

Kecskemét

Keszthely

Kisköre

Kiskőrös

Kiskunfélegyháza

Kiskunhalas

Kisvárda

Komárom

Komló

Makó

Mezőkövesd

Miskolc

Monor

Mosonmagyaróvár

Nagykanizsa

Nagykőrös

Nyíregyháza

Orosháza

Ózd

Pápa

Pécs

Salgótarján

Sárospatak

Sárvár

Sátoraljaújhely

Siófok

Sopron

Szeged

Székesfehérvár

Szekszárd

Szentendre

Szerencs

Szigetszentmiklós

Szolnok

Szombathely

Tapolca

Tata

Tatabánya

Tiszaújváros

Vác

Vác

Veszprém

Zalaegerszeg


A számla teljes kiegyenlítéséig a termék az Eladó tulajdonát képezi.

A fent felsorolt településeken lehetőség van - külön kérésre- szombati illetve késő délutáni kézbesítésre is, ebben az esetben plusz 500 Ft (szombati kézbesítés) illetve plusz 200 Ft (késő délutáni kézbesítés) terhelődik az eredeti postaköltségre.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!