Spanyol Sonka

 Ha
egy könnyen elkészíthető és ízletes ételre vágysz, próbáld ki a spanyol
sonkát! Ez a hagyományos spanyol étel egy igazi csemege, amely könnyen
elkészíthető otthon is. 1. A spanyol sonka alapja a minőségi sonka. Válassz
egy jó minőségű, vastag szelet sonkát a helyi hentesnél vagy delikát
üzletben. 2. A következő lépés a sonka elkészítése. Először is, moss le
alaposan egy vastag szelet sonkát hideg vízzel, majd szárítsd meg
papírtörlővel. Ezt követően vágd fel vékony csíkokra vagy kis kockákra. 3.
Közben melegíts fel egy serpenyőt közepes lángon, majd add hozzá a sonka
csíkokat vagy kockákat. Pirítsd meg őket aranybarnára. 4. Amikor a sonka
kész, vedd le a tűzről és szedd át egy tányérra. Szolgáld fel azonnal forró
kísérővel, például friss zöldségekkel vagy salátával. 5. Ha szeretnéd
feldobni az ételt, szórj rá friss petrezselymet vagy oregánót. A spanyol
sonka egyszerű és gyors étel, amely ideális választás lehet egy gyors
vacsorához vagy piknikhez is. Próbáld ki ezt az ínycsiklandó fogást otthon és
élvezd az autentikus spanyol ízeket!