Trental 400 Mg Ára

A Trental ára 6000 – 1000 Ft.

https://pirulapatika.hu/210034744/adatlap

A Trental egy olyan gyógyszer, amely a pentoxifylline hatóanyagot tartalmazza. A pentoxifylline egy vazodilatátor (érkitágító) hatású gyógyszer, és az érrendszerrel kapcsolatos problémák kezelésére alkalmazzák.

A Trental nevű gyógyszer gyakran használatos az alábbi állapotok esetében:

  1. Cirkulációs problémák: A Trentalot alkalmazzák a perifériás érbetegség (PAD) kezelésére. Ez egy olyan állapot, amikor a végtagok artériái beszűkülnek vagy elzáródnak, ami csökkenti a véráramlást és okozhat fájdalmat, különösen járáskor.
  2. Raynaud-szindróma: Egy olyan állapot, amely az ujjak és lábujjak hidegsége, bőrváltozások és fájdalom formájában jelentkezik hideg vagy stresszes helyzetekben.
  3. Krónikus keringési zavarok: A gyógyszert néha alkalmazzák más olyan állapotokban is, ahol a vérkeringési rendellenességek problémákat okozhatnak.

A Trental a vér viszkozitását is csökkenti, ami javíthatja a véráramlást és oxigénellátást a szervezet különböző részein.

Mint minden gyógyszer esetében, a Trental is mellékhatásokat okozhat, és fontos, hogy csak orvosi felügyelet mellett használják. Az orvos fogja eldönteni, hogy a gyógyszer előnyös lehet-e a konkrét egészségi állapotod esetében, és a megfelelő dózist fogja előírni. Ne változtasd meg a gyógyszer adagolását vagy szedési módját orvosi tanács nélkül. Ha bármilyen kérdésed vagy aggályod van a Trental használatával kapcsolatban, konzultálj az orvosoddal.